Salg af ejendom

Frugtplantage med skøn udsigt over Kattegat og Randers Fjord. Lidt skov, egen strand og god jagt m.m.
Jorden har været drevet økologisk i næsten 40 år – jeg har levet af ejendommen de sidste 30 år.
Ejendommen består af godt 14 hektar jord, hvoraf cirka fire hektar er frugtplantage. Ejendommen kan uden videre deles i to. Den ene uden bolig (men med byggeret- jeg fjerner ruinen) og den anden med hus på ca. 130 kvadratmeter, garage med beboelse ovenpå og rigtig gode nyere udhusbygninger.

På grund af beliggenheden og jordtypen er en del af jorden særdeles egnet til tidlige grønsager.
Der er rigtig mange muligheder både for den der vil have ejendommen som levevej og den der vil have en utrolig dejlig fritidsejendom. Se den inspirerende video om grise i frugtplantage. Jeg vil gerne selv bygge på grunden ved ruinen med 1/2 ha. jord – evt. beholde frugtplantagen. Mulighederne er uendelige.

Der er mulighed for at genoptage produktionen af fjerkræ i plantagen (masser af udstyr tilbage) – klimaet her ved vandet er ideelt til nyplantning af frugt og også til at lave tidlige grønsager.
Den ene bygning er let at få godkendt til fødevareproduktion (produkter af frugt, cider, tørrede krydderurter, æblemost, hyldeblomstprodukter) og meget andet – jeg stiller mig gerne til rådighed med mine mange ideer.
Tænker du mere på ejendommen (eller dele deraf) som fritidsbrug/sommerhus er der rigtig mange muligheder for frisk luft. Gåture, badning fra egen strand, plukke bær og grønt fra totalt uberørt natur, jagt (rådyr/krondyr/fasan/harer m.m. – der har ikke været jagt her i 20 år)
Der er rigtig mange rovfugle her og tænk på hvor meget varieret dyreliv der er i plantagen efter 40 år uden giftsprøjten – en dejlig bestand af ravne og grævling er her også.

Kom og oplev havets brusen, og hvad stilhed kan være.
Vil du gå en tur i plantagen, er du velkommen uden at kontakte mig, men egentlig fremvisning kan kun foregå efter forudgående aftale på mail eller telefon.